MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Átadták a Balatonfüred Közoktatásáért kitüntetéseket

2009.06.03. 16:29 • Június első vasárnapja a pedagógusok napja. Ilyenkor köszönik meg az óvónőknek, tanítóknak, tanároknak egész éves munkájukat. Balatonfüreden az Anna Grand Hotel dísztermében tartották a városi pedagógusnapot, melynek keretében átadták a Balatonfüred Közoktatásáért kitüntetéseket is.

Az ünnepség a 2. számú napközi otthonos óvoda műsorával kezdődött, majd dr. Bóka István mondott ünnepi beszédet. A polgármester kiemelte: a város mindent megtesz azért, hogy az irányítása alá tartozó iskolák fejlődjenek, infrastrukturálisan is megújuljanak. A jövő év elején megkezdik a zeneiskola teljes rekonstrukcióját, a Radnótiban és az Eötvösben pedig energiatakarékossági program indul. A képviselő-testület a napokban határoz az arácsi óvoda felújításáról is. A hagyományoknak megfelelően az ünnepség keretében adták át a Balatonfüred Közoktatásáért kitüntetéseket. Ebben az évben három pedagógus: Adorján Edit a 2. számú napközi otthonos óvoda óvónője, Kováts Lászlóné az Eötvös Lóránd Általános Iskola napközis nevelője és Szenfnerné Varga Anikó tanítónő, a Bem József Általános Iskola igazgatóhelyettese vehette át a rangos elismerést. A város pedagógusai közül sokan vonulnak nyugdíjba ebben az évben. Mindhárom általános iskolában befejezik pályafutásukat a vezető helyettesek. A Lóczy Gimnáziumban és a Széchenyi Szakképző Iskolában pedig új igazgatót választanak. Szintén új vezető irányítja majd az 1. számú napközi otthonos óvodát. Az ünnepségen adták át a pedagógus szakszolgálati emlékérmeket és köszöntötték a jubiláló pedagógusokat, azokat, akik 25, 30 illetve 40 éve vannak a pályán.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1016

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.09.30 05:41:26

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT