MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Az Anna-bál díszvendége Pécs

2010.07.07. 17:39 • Európa kulturális fővárosa a díszvendég a füredi Anna-bálon, amely a kísérőrendezvényekkel együtt négynapos fesztivállá nőtte ki magát, tudtuk meg a bál sajtótájékoztatóján, Balatonfüreden. A július 24-i bál hetében, pénteken a Pécsi Filharmonikusok koncerteznek, szombaton Zsolnay kiállítás nyílik, a bálon pedig a Pécsi Balettet láthatják éjfél előtt a vendégek.

- Igényes, de könnyed szórakoztató programokat szerveztünk a bál köré, amelyet a Duna televíziós közvetítéssel, nemcsak a báli résztvevők élvezhetnek, hanem azok is, akik kintről figyelik a bál eseményeit a füredi parton, szerte az országban és a határokon túl - mondta dr. Bóka István Balatonfüred polgármestere. A Duna Tv-ben fél héttől a tévénézők is követhetik a báli eseményeket, majd tíz órakor mutatják be a legszebb 15 hölgyet, akikből a televíziónézők választják ki éjfélig a három legszebbet. A tavalyi bál szépe, az idén érettségizett és aerobik oktatónak készülő Farkas Viktória keringője nyitja meg a 185. Anna-bált, amelyen a harminc mesterszakács, köztük egy világbajnok , készíti a magyaros menüt. Romantikus estét ígér a Balatonfüredre látogatóknak az Opera Gála is 23-án, pénteken, amelyen a Gyógy téren Medveczky Ádám vezényel, és a bál másnapja, amelyen bemutatják a Bál Szépét és udvarhölgyeit, majd este a Vaszary Villában Snétberger Ferenc koncertezik. Az önkormányzat hagyományosan meghívta az Anna-bálra a 18. évüket betöltött füredi lányokat, akik közül 15-en el is fogadták a meghívást. Bár a jegyek 45 ezer és 60 ezer Ft-ba kerülnek, az idei bálra már két hónapja elkeltek a belépők. A 450 vendég közül a hölgyek kék színű porcelán szívet kapnak, akik közül hárman, a Bál Szépe és első és második udvarhölgye, idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra Viktória, Rotschild és Apponyi mintás vázáját viheti haza.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1344

Mai megtekintés: 2

Utolsó: 2019.10.23 05:11:36

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2019 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT