MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Abbázia kitüntette Takács Miklós képviselőt

2011.07.23. 09:32 • A Város Napja alkalmából rendezett díszünnepségen adták át a kiemelkedő munkát végző személyek elismeréseit Opatijában. Takács Miklós balatonfüredi önkormányzati képviselőt a város tiszteletbeli polgára (díszpolgári) elismerésben részesítették.

Opatija Város Tanácsa a két város közötti kapcsolat érdekében végzett többéves kiemelkedő munkájának elismeréseként a város díszpolgárává fogadta Takács Miklóst. Az erről szóló díszoklevelet és emlékérmet július 20-án, a Város Napja alkalmából tartott ünnepi tanácsülésen O'Brian Sclaunich, az Önkormányzat elnöke és Ivo Dujmic polgármester adta át Opatijában, a Hotel Kvarner kristálytermében. Az elismerést, amelyről a Városi Tanács egyhangú szavazással, ellenszavazat nélkül döntött, Abbázia kultúrájának megismertetéséért, két város polgárai érdekében végzett munkájáért, a testvérvárosi kapcsolatok fejlesztésért és elmélyítéséért ítéltek meg a füredi képviselő-testület tagjának.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 903

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2019.10.31 22:05:19

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2019 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT