MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Ismét kiválóan szerepeltek a Ronin Judo Balatonfüred versenyzői

2011.11.23. 15:19 • Remekül szerepeltek a Ronin Judo Balatonfüred versenyzői a II. osztályú felnőtt OB-n. 3 versenyzőjük indult és végeredményben egy ezüstérmet és egy 5. helyet szereztek.

A 60 kg súlycsoportban Bartus Gergő első mérkőzésén erőnyerő volt, majd a következő küzdelemben méltó ellenfele volt a sokkal tapasztaltabb feketeöves és idősebb ellenfelének, akit a mérkőzés idő vége előtt pár másodperccel karfeszítéssel győzött le. A döntőben talán már egy kicsit kiengedett a koncentráció és hibázott, amit ellenfele rögtön kihasznált és így Gergőnek meg kellett elégednie a dobogó második fokával. Ez az ezüstérem eddigi legjobb felnőtt eredménye mind a fiatal versenyzőnek, mind a szintén fiatal clubnak. A 90 kg versenyzők között Sárközi Gergely indult, aki első mérkőzését megnyerte. A jó kezdést követően a második mérkőzését nagy küzdelemben elveszítette és így csak a bronzérem megszerzésében reménykedhetett. A harmadik helyért folytatott küzdelemben ő is hibát vétett, amit ellenfele dobással büntetett, így Gergely az 5. helyen fejezte be a versenyt. Farkas Bálint a 73 kg-osok küzdelmeibe nem tudott érdemben beleszólni és helyezetlenül zárta a versenyt. A Ronin Judo Balatonfüred egy viszonylag fiatal egyesület, így az hogy a versenyzők már most a felnőttek küzdelmeiben -még, ha egyenlőre csak a II. osztályban is- helyezést és érmet tudtak elérni, mindenképpen kiemelkedő teljesítmény.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1015

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2019.11.19 12:04:56

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2019 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT