MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Átadták a Balaton Díszpolgára díjakat

2009.05.14. 08:25 • A Balaton Fejlesztési Tanács legutóbbi, Keszthelyen tartott ülésén ünnepélyes keretek között adták át a Balaton Díszpolgára 2009 kitüntetéseket. A díjat 2004-ben alapította a BFT, a Nők a Balatonért Egyesület (NABE), a Balatoni Szövetség, a Balatoni Civil Szövetség és a Balatonparti Fürdőegyesületek Szövetsége.

A kétévente átadásra kerülő rangos elismerést olyan személyeknek ítélik oda, akik szakmai tevékenységükön túl, de azzal szorosan együttműködve kiemelkedő eredményeket mutatnak fel a Balaton és környéke kulturális és gazdasági fejlesztése, közélete s civil mozgalmainak segítése terén. Ebben az évben dr. Czoma László, a keszthelyi Helikon Kastélyszálló igazgatója és Bakonyi Károly szőlőnemesítő mellett Simonné dr. Zákonyi Tünde a NABE egykori alapítója és elnöke vehette át a rangos elismerést. A díjakat Basa István a Balatonparti Fürdőegyesületek Szövetségének elnöke adta át.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Honti József - 2009.05.14. - 14:18:30

Gratulálunk a kitüntetetteknek, megkülönböztetett tisztelettel és régi barátsággal Tündének, Édesapjára is emlékezve !

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2061

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.06.19 19:21:14

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT