MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Elismerések a Semmelweis napon

2009.07.07. 09:52 • Semmelweis Ignác az anyák megmentője, világszerte a legismertebb magyar orvos. Születésnapja július elseje a hazai egészségügy legnagyobb ünnepe. Balatonfüreden is ezen a napon köszöntötték az orvosokat, nővéreket, ápolókat és a hagyományoknak megfelelően átadták a Balatonfüred Egészségügyéért kitüntetéseket.

Az ünnepségen Komárominé Polgár Judit védőnő idézte fel Semmelweis életének és munkájának legfontosabb állomásait, majd dr. Ács Károly a Balatonfüredi Rendelőintézet igazgató főorvosa mondott ünnepi köszöntőt. Beszédében kiemelte: a magyar egészségügyet a dolgozók lelkiismerete tartja fenn, mert a rá fordított pénz nagyon kevés. Az igazgató azt mondta, büszke arra, hogy a rendelőintézet megújult és európai színvonalúvá vált az elmúlt időszakban. A hagyományoknak megfelelően ezen a napon adták át a Balatonfüred Egészségügyéért kitüntetéseket. Ebben az évben dr. Schwarz János belgyógyász főorvos és Sándor Ferencné főnővér vehette át a rangos elismerést dr. Bóka István polgármestertől. Az ünnepség végén a nyugdíjba vonuló kollégákat búcsúztatták a füredi egészségügyi dolgozók.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Dr Honti József - 2009.07.07. - 14:20:20

Gratulálunk a kitüntetetteknek, megkülönböztetetten Sándor Ferencné főnővérnek, mult év decemberi figyelmességére is gondolva, Tisztelettel !

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1460

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.06.20 20:27:48

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT