MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Magyar bor mindenkor - Országos szőlész-borász továbbképző tanfolyam Balatonfüreden

2010.02.04. 08:51 • A Balatonfüredi Önkormányzat, a Balatonfüred- csopaki Borvidék Hegyközségi Tanácsa és a Pelsovin Trade Bt. 31. alkalommal rendezi meg Balatonfüreden február 1-5. között a hazai szőlész-borász szakma téli továbbképzőjét.

A Nemzeti Bormarketing Program és az Agrármarketing Centrum támogatásával megrendezésre kerülő bortanfolyamnak immár második alkalommal ad otthont az impozáns Anna Grand Hotel. A rendezvényre több mint száz szőlész, borász, borkereskedő és szaktanár regisztrált az ország különböző borvidékeiről. Az előző évekhez hasonlóan idén is neves előadók elemzik a nemzetgazdaság és a szőlő-bor szektor legaktuálisabb kérdéseit. A kísérőrendezvények között lesz gépkiállítás a szálloda különtermében, termékbemutató a környék palackozott boraiból, borpont 22 borvidék termelőinek jellegzetes borainak kóstolása, növényvédőszer-fórum és ausztriai tanulmányút. Az Anna Grand Hotel folyosójának falait pedig Káldy Lajos festőművész akvarelljei díszítik a tanfolyam ideje alatt.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 820

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2023.09.19 08:54:02

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2023 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT