MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Német lektor a Lóczy-ban

2010.03.18. 08:52 • A Lóczy gimnázium hosszú évek óta kiemelkedik a nyelvoktatás területén, az itt végzett diákok kitűnően megállják helyüket a felsőoktatási intézményekben. Az angol és német az a két fő irányzat, amit emelt szinten tanulnak a diákok. Három hete Anne Esswein személyében, egy német lektor is segíti a nyelv elsajátítását.

Az újságírónak tanuló német lány, csaknem egykorú az általa tanított diákokkal, ennek ellenére gyorsan be tudott illeszkedni és elfogadtatni a helyzetet. A gimnáziumban egyébként az angol, német és francia mellett, ősztől oroszul is tanulhatnak majd a diákok.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - B. É. - 2010.03.19. - 05:16:19

Örömmel olvastam, hogy az új igazgatónő ilyen jó dolgokat valósít meg a gimnáziumban. Mint szülő és öregdiák mindig figyelemmel kísérem az iskolát. Úgy gondolom, olyan szellemi fejlődést indított el az igazgatónő,ami figyelemre méltó,csak gratulálni lehet hozzá,és nagy reményeket keltő az iskola jövőjét illetően. Sajnos a tantermek nagyon kicsik és régiek,ez óriási hátrány.

 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1107

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2022.06.21 18:57:09

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT