MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Az idén 32 millió forintot költenek intézményfelújításra

2012.02.10. 09:02 • A következő két évben 95 millió forintot költ az önkormányzat a városi intézmények felújítására. Idén mintegy 32 millió forintot különítenek el erre a célra, míg a fennmaradó 63 milliót a 2013-14 évi költségvetés biztosítja majd, erről döntöttek szerdán a testületi ülésen a képviselők.

A tervezet szerint egyebek mellett 21 millióból korszerűsítik a Közösségi Házat, kicserélik a nagyterem üveg tetejét és akadálymentesítik a főbejáratot, a Radnóti iskolát 16, a Bemet 12, míg az Eötvös iskolát 11,4 millió forintból újítják fel. Az óvodai épületeket is felújítják, legtöbbet, 13,6 milliót, a Mogyoró úti óvodára költik majd, ahol kicserélik a gázkazánokat és a nyílászárókat is. Mintegy hat millió forintból korszerűsítik a Városi Könyvtárat, közel 21 millióból pedig az önkormányzati hivatalt. A képviselő testület döntött arról is szerdán, hogy április 1-től Kéri Kitty, a Veszprémi Petőfi Színház színművésze látja el a Kisfaludy Sándor Kulturális és Színházfenntartó Nonprofit Kft. ügyvezetői teendőit. A Balatonfüreden élő színésznő megbízása határozatlan időre szól.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1306

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2021.05.14 19:07:34

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT