MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Termelői piac és kirakodóvásár vasárnaponként

2012.03.26. 13:52 • Termelői és bolhapiac valamint kirakodóvásár lesz április 15-től minden vasárnap a vásárcsarnok előtti díszburkolatos téren. A szervezők abban bíznak, hogy már a szezonra egy hangulatos, többféle terméket kínáló, igazi piac alakul ki a vásártéren. Bioélelmiszer, bor, pecsenye és régiség együtt.

Őstermelők, kereskedők, bioélelmiszer illetve termék készítők, régiség és használtcikk piacozók, népművészeti és népi iparművészeti termékeket forgalmazók, pecsenyesütők, és bor-termelők jelentkezését várják. Az árusok a vásártéren felállított beton padokon kínálhatják majd portékáikat, akiknek itt nem jut hely azok saját asztalokat állíthatnak fel. Megfelelő őstermelői illetve kereskedői iratokkal rendelkezők jelentkezhetnek a vásárba, a bolhapiacra viszont a helypénz kifizetése után bárki kihozhatja eladásra kínált tárgyait. -Sokan hiányolták Füredről a bioélelmiszereket és legalább ennyien szeretnének egy minőségi bolhapiacot a városban. Ezeket az igényeket szeretnénk kielégíteni, színesítve a vásárcsarnok kínálatát. Reméljük itt a vásártéren kulturált körülmények között, sikerül megteremteni egy igazi piacot. Ennek megfelelően a kitelepülők napidíját is kedvezményes áron szabtuk meg, abban bízunk, hogy a nyári szezonra már egy bejáratott, közkedvelt hely lesz itt, ahol lehet enni, inni, nézegetni, jókat beszélgetni és persze különböző termékeket vásárolni - válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Szeles Ákos, a Probio Zrt munkatársa, aki hozzátette: ha lesz rá igény, tovább lehet bővíteni majd a vásárteret. Az április 15-én nyitó új piac minden vasárnap 7-12 óra között lesz nyitva, árusítani 270 Ft/m2 napidíj ellenében lehet majd. Előzetes jelentkezés és további információ hétköznap: 7-12 óra között személyesen a Vásárcsarnok igazgatójánál illetve telefonon a 30/950-6261 telefonszámon vagy a probiort@probiort.hu e-mail címen lehet.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1671

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2021.05.16 15:47:07

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT