MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Füredi diák nyert egy országos gasztronómiai versenyen

2012.03.28. 20:39 • A közelmúltban rendezték meg a 10. Farsang Kupát, melynek rendezője a Tata és Környéke Gasztronómiai Szövetség volt, fővédnöke pedig a Petrezselyem család. Hazánkból és a környező országokból több mint 300 versenyző nevezett.

Tatán több szakma versenyzőit vonultatták fel, volt szakács, cukrász, pék és szakács artisztika kategória. A füredi Stumpfhauser Márk ez utóbbi kategóriában hozta el az aranyérmet, aki nem először indult a versenyen, 2011-ben zöldség szobraival ugyancsak aranyérmet szerzett a városnak. Az ételszobrász, vendéglátó tanuló "A Kép" kerttől a galériáig című alkotását díjazta aranyéremmel a nemzetközileg is elismert, magas szaktudással rendelkező zsűri, Pető István, a MNGSZ tiszteletbeli elnökének vezetésével. A bírálók között olimpiai aranyérmes mesterszakácsok, mestercukrászok, pékmesterek is ültek. A versenyen a szakmájukat hivatásnak tekintő versenyzők tudásuk legjavát adva, egy színvonalas és látványos kiállítással is elkápráztatták a nagyközönséget.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1537

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2021.05.17 07:09:41

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT