MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Az Anna Grand a legjobb wellness szálló

2012.04.02. 10:52 • Az Anna Grand Hotelt választották a 2011-es év legjobb wellness szállójának. A Budapest Week Publishing által 1993-ban alapított, évente kiadott Best of Budapest&Hungary díját a szakma és a vendégek közös szavazatai alapján ítélték oda. A versenyben csak magas színvonalú szolgáltatók vehettek részt.

A Budapest Week Publishing 1993 óta, minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. A nyílt szavazáson beérkezett voksok, valamint a kiadó szigorú ellenőrzése alapján ítélik oda mintegy hatvan kategóriában a legjobb hazai vendéglátó-, szálloda-, és más szolgáltatói szférának az elismeréseket. A díjat egy, a nagyközönség számára meghirdetett nyílt-, valamint egy szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó. A díjazottak kiválasztásában nagy szerepet játszik a közönség, a nyílt szavazás minden év decemberében indul és a gálaest előtt három héttel zárul. Bárki voksolhat, kategóriánként egy szavazat adható. A szolgáltatók minőségét a kiadó szakmai bizottsága ellenőrzi, bírálja el és dönt végül ki kapja adott évben a minősítést. A díj odaítélésének feltétele, hogy a szolgáltató magas minőségű, és mindig azonos színvonalú szolgáltatást nyújtson. Tavaly a Budapest Business Journal által alapított Spa&Relax Guide díjat, 2009-ben pedig a Day Holiday Kft. Aranynap díját nyerte el az Anna Grand Hotel az "Év vidéki wellness szállodája" kategóriában.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1518

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2021.05.17 06:12:16

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT