MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Új igazgató az Anna Grand Hotelben

2013.01.09. 11:44 • Mától Szíjártó Csaba veszi át a füredi Anna Grand Hotel igazgatását, aki jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik, hiszen 13 éven át volt a balatonkenesei Hotel Marina Port igazgatója. Erre azután került sor, hogy management szerződést kötött az Anna Grand Hotel Kft. a több hazai szálloda üzemeltetésében részt vállaló Service4You cégcsoporttal.

Ősszel a korábbi igazgató felmondott, az új vezetéstől sikeres működést vár a tulajdonos. A hotel profilja nem változik, az együttműködéstől hatékonyabb értékesítést és a vendégkör bővülését várják. A több évtizedes idegenforgalmi szakmai tapasztalattal rendelkező alapítók a Service 4 You Hotel Management Company-t 2008-ban azzal a céllal hozták létre, hogy professzionális szálloda üzemeltetési stratégiát nyújtsanak független, láncokhoz nem tartózó szállodák tulajdonosainak és munkájuk során felmerülő nehézségeik megoldását tanácsadással segítsék. A jelenleg tíz hazai szálloda tevékenységét segítő cég az Anna Grand Hotel esetében is azt vállalta, hogy közreműködik a szálló minél eredményesebb üzemeltetésében, bevételnövelő és hatékonyságjavító szaktanácsokat ad illetve erősíti a marketing-értékesítési területet.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1448

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2021.05.17 21:12:37

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT