MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Balatonfüred is csatlakozik a Föld órájához

2013.03.22. 10:03 • Az idén először Balatonfüred is csatlakozott a WWF Föld Órája akcióhoz. Ennek értelmében március 23-án 20.30 és 21.30 között az alábbi helyeken a dísz, illetve térvilágítást lekapcsolják.

Kossuth utcában a Fehér (Református) Templom térvilágítása, Vitorlás tér térvilágítása, Széchenyi park térvilágítása, Rózsakert térvilágítása, Gyógy tér térvilágítása. A Föld Órája egy világméretű önkéntes kezdeményezés, amely megpróbálja felhívni az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Az akció keretében arra kérik a résztvevőket, támogatókat, hogy minden év márciusának utolsó szombatján este világszerte kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket. Magánemberként is bárki csatlakozhat a kezdeményezéshez.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1238

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2021.05.14 19:10:09

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT