MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Víz napi Balcsi-party hatodszor

2013.04.08. 09:11 • A Nők a Balatonért Egyesület vasárnap 22 balatoni helyszínen várta az érdeklődőket, a hagyományos Balcsi-partyra, amely mindig a Víz Világnapjához kapcsolódik. A kedvezőtlen időjárás miatt a mostani esemény egy pótlás volt, hiszen márciusban az eredeti programot el kellett halasztani.

A program részeként az idén is megkoszorúzták a Balatont, előtte Lázár Jánosné, a NABE balatonfüredi csoportvezetője köszöntötte a résztvevőket. Ahogy fogalmazott közös öröm, hogy végre újra van elegendő víz a Balatonban, a tóról ismét a természet gondoskodott. Éppen az ünneplés napján jelentették be, hogy a tó vize elérte a 110 cm-es magasságot, ezzel a normális szintre nőtt a vízszint. A Balcsi-party alapvetően egy vidám, családi program, azonban az időjárás ezúttal sem kedvezett a hagyományos kísérőprogramoknak, ezért a gyerekeknek szánt játszóházat ezúttal sem tudták megtartani. A Nők a Balatonért Egyesület úgy határozott, hogy valamikor nyáron pótolják a rendezvény elmaradt részeit.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1385

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2021.05.15 23:05:26

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Nincs kapcsolódó hír.

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT