MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Kerek templom

Találatok száma: 4

 

2013.06.21   Lestyán Goda János kiállítása

A hal, a halászat a kereszténység ősi szimbóluma egyszerre jelképezi a folytonosságot és a mulandóságot. Erre a kettősségre utal Lestyán Goda János szobrászművész kiállításának címe is: "A múló idő állandósága". A bronzöntvényekből álló tárlat a Kerek-templom altemplomában látható.

 

2010.05.28   Debreceni grafikusok kiállítása a Kerek templomban

Második alkalommal állították ki alkotásaikat Balatonfüreden a debreceni Grafikus Művészek Ajtósi Dürer Egyesületének művészei. A tárlaton az idősebb és fiatalabb generáció munkáiból is kaphatnak ízelítőt az érdeklődők a Kerek templomban.

 

2009.09.05   Tőzsér Árpádé lett a Quasimodo Emlékdíj

Az elmúlt 17 év során egyre ismertebb a Quasimodo költőverseny és az ehhez kapcsolódó kulturális rendezvénysorozat. Ma már képzőművészeti kiállítás, filmbemutató, prózaíró verseny is része a költészet mellett a Quasimodo napoknak. Sőt Füred több európai világvárosban, Bécsben, Moszkvában és a szicíliai Messinában is megjelenik ennek kapcsán.

 

2009.04.19   Kiállítás a kerek templomban

Almádi művészek munkáiból nyílt kollektív kiállítás a Kerek Templom altemplomának galériájában. A tárlaton az idősebb és az ifjabb generáció is képviselteti magát, összesen 40 festőművész, fotóművész, keramikus, grafikus, szobrász és kézi szövő.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2023 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT