MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Városi Bölcsőde

Találatok száma: 4

 

2015.07.10   Családi nap a Városi Bölcsődében

Negyedik alkalommal rendeztek családi napot a Városi Bölcsődében. Az intézmény udvarán rengeteg játékkal, számos meglepetéssel, izgalmas programokkal és finom falatokkal várták a gyerekeket és a szülőket. A vidám délutáni összejövetel remek lehetőség az ismerkedésre, összeszokásra és persze a kikapcsolódásra.

 

2014.12.01   Ünnepi készülődés a Városi Bölcsődében

Betlehemet állítottak, gyertyát gyújtottak az adventi koszorún és együtt énekeltek hétfőn a Városi Bölcsődében. Az intézmény vezetője szerint fontos, hogy a bölcsőde erősítse az ünnepi várakozás fontosságát a családokban, ennek része az is, hogy kellemes karácsonyi zene fogadja a reggel érkező gyerekeket.

 

2013.07.26   Családi nap a bölcsődében

Hagyományt szeretnének teremteni a családi napból a Városi Bölcsődében, hiszen az sikeres a gyerekek és a szülők körében is. Az intézmény udvarán különböző programokkal várták a gyerekeket, a felnőttek eközben az ízletes gulyásból kóstolhattak. A családi napot több támogató is segítette, a rendőrség és a tűzoltóság is képviselte magát egy-egy járművel.

 

2011.01.11   Új vezető a füredi bölcsőde élén

December 1-től új vezető irányítja a Városi Bölcsődét. Kovács Judit Miskolcról pályázott sikeresen a füredi intézmény élére. Tervei között szerepel többek között a bölcsődei férőhelyek bővítése és alternatív szolgáltatások bevezetése. Füreden a bölcsőde egyelőre ingyenes marad, csupán az étkezésért kell fizetni.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT