MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Hotel Margaréta

Találatok száma: 4

 

2014.10.22   Van jövője a kempingeknek

Balatonfüreden tanácskoztak a kempingüzemeltetésben érdekelt szakemberek, a szakminisztérium és a Magyar Turizmus Zrt. képviselői. A konferencián megtudtuk, hogy bár Európában felfelé ível a kempingturizmus, Magyarország még nem tudta igazán kihasználni adottságait. A füredi és néhány balatoni kempinget leszámítva a hazai létesítmények 20%-os kihasználtsággal, nagyobb fejlesztések nélkül üzemelnek. Ha azonban a szektor alkalmazkodik a változó igényekhez, komoly jövője lehet a hazai kempingturizmusnak.

 

2014.09.19   25 éves a finn testvérvárosi kapcsolat

25 éves jubileumát ünnepelték Balatonfüreden a finn testvérvárosi kapcsolatnak. A Kouvolából érkezett vendégeket a Margaréta Hotelben köszöntötték

 

2014.07.03   Modern és családias az új Margaréta Hotel

Kilenc hónapos nyitva tartással várja a modern, de családias hangulatú Margaréta Hotel a vendégeket Balatonfüreden.Dália néven új szárnyat építettek, kívül-belül megújították az épületet, és olyan tagolható dísztermet, éttermet alakítottak ki, ami a családi rendezvények és konferenciák rendezésére is lehetőséget ad.

 

2014.06.28   A nyári szezonra fordítóiroda nyílt Balatonfüreden

Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. megnyitotta az első irodáját a városban. A felújított Margaréta Hotelben várják a városban és a környéken nyaraló turistákat és a helybelieket is.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT