MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Kisfaludy Strand

Találatok száma: 7

 

2016.07.09   "Mozdulj Balaton!" strandi szabadidősport rendezvény

Ebben az évben is megmozdul a magyar tenger: idén nyáron is megrendezik a "Mozdulj Balaton!" strandi szabadidősport rendezvény sorozatot. A szervezők 34 településen, közöttük Balatonfüreden várják a mozogni vágyókat.

 

2016.07.12   12 autót törtek fel a Kisfaludy strand parkolójában

Már rendőrkézen van az a román banda, akik rövid idő alatt 12 autót törtek fel és fosztottak ki a Kisfaludy strand parkolójában. A sikeres elfogásban kulcsszerepük volt a Szent Benedek iskola diákjárőreinek, akik felfigyeltek a furcsán viselkedő elkövetőkre. A szóban forgó strand parkolója ingyenes ugyan, de őrizetlen, csak a diákjárőrök figyelik a gyanús helyzeteket. Sok a nyitva felejtett autó, ami meg is könnyíti a bűnözők dolgát. A rendőrség óvatosságra inti a nyaralókat.

 

2016.06.25   SMASH röplabda torna a Kisfaludy strandon

Ebben az évben is három fordulót rendeznek a strandröplabda szerelmeseinek. A nyílt kategóriában az igazolt játékosok mellett a szabadidős és hobbi röpisek is indulhatnak, az amatőrök mezőnye mindenki számára nyitott. A két helyszín a régi, Balatonfüreden a Kisfaludy strand, míg Zánkán az Erzsébet Üdülőközpont.

 

2015.07.17   Koncertek a FüredJam-en

Remek a zene, elsőre úgy tűnt, remek a helyszín is, mi kell még, kérdezhetnénk, egy sikeres nyári koncerthez? A FüredJam-en valóban kitűnő zenészek adták egymásnak a mikrofont két napon át, de hiába volt szép a balatoni naplemente, zöld a fű és hideg a sör a büfében, a strandról hazafelé indulók közül sokan nem jöttek vissza az esti koncertekre. Remélhetően jövőre többen leszünk, mert ha a balatoni hakni-kínálatot nézzük, a FüredJam mindenképpen megéri.

 

2015.07.14   Diákjárőrök a közbiztonságért

Az idei főszezonban is diákjárőrök segítik a rendőrség munkáját Balatonfüreden. Egyrészt a Szent Benedek iskola rendészeti tanulói vigyáznak a nyaralók biztonságára, másrészt néhány közösségi munkát teljesítő fiatal is csatlakozott a csapathoz. Feladatuk elsősorban a megelőzés, éles helyzetben tehát nincs szerepük. A Kisfaludy strand parkolójában figyelmeztetik az autósokat, ha a tulajdonos nyitva felejti az ajtót, vagy jól látható helyen értéket hagy a gépkocsiban. Jelenlétük visszatartó erőt is jelent.

 

2015.06.06   Strandröplabda bajnokság Balatonfüreden

Szombaton a balatonfüredi Kisfaludy strandon tartották a SMASH röplabda bajnokság nyitó fordulóját. Kezdetekkor még a sportág népszerűsítése volt a cél, de mára a strandröplabda végképp kinőtte magát, a legjobbak olimpiai érmekért is versenyezhetnek.

 

2014.08.04   Csobbanj Európával!

A Csobbanj Európával! roadshow, amely öt éve indult útjára, ezen a nyáron is végiglátogatja az ország strandjait, hogy játékokkal, kvízekkel szórakoztassa a fürdőzőket és közben áttekintést adjon az Európai Unió nyújtotta jogokról, lehetőségekről, kézzelfogható előnyeiről, és közelebb hozza Európát. Augusztus 4-én Füredre látogatott a rendezvény.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT