MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Veszprém, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Találatok száma: 3

 

2017.02.20   Eredményes évet zárt a megyei rendőrség

A 2016-os évet értékelték a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol elhangzott, a megye rendőrei eredményes munkát végeztek. A statisztikai mutatók szinte minden területen jelentős csökkenést mutatnak, kevesebb volt a lopás, a rablás és a kábítószeres ügy is. A halálos balesetek száma is kevesebb volt, mint 2015-ben. Nőtt ugyanakkor a nyomozáseredményesség és a felderítési mutató, vagyis több esetben találták meg az elkövetőek, mint a korábbi esztendőben és azokat gyorsabban bíróság elé is állították. Megállt a szakmából való elvándorlás, de a rendőrség létszámhiánya még nem oldódott meg. A megye rendőrei nem csak a turisztikai szezon biztosításában, de a migráció kapcsán fellépett feladatokban is helytálltak.

 

2016.04.22   Elismerések a Rendőrség Napján

Április 24-e, Szent György napja Magyarországon a rendőrség ünnepe. Ebből az alkalomból a testület több munkatársa elismerésben részesült. A Veszprémben megtartott ünnepségen átadták az év rendőre és az év rendőri vezetője díjat is, emellett számos rendőr kapott tárgyjutalmat. A füredi egyenruhásoknak dr. Bóka István polgármester nyújtotta át az elismeréseket.

 

2016.03.01   Simonyai József Csaba törzszászlós a hónap embere

Dr. Töreki Sándor, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismeréseket és tárgyjutalmakat adott át a nyugállományú, a szolgálati viszonyban álló kerek születésnaposok, valamint az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtó dolgozók részére. A döntés értelmében a füredi területen a hónap embere Simonyai József Csaba törzszászlós lett, aki egy éjszakai igazoltatás során fülelt le egy tolvajt. Valamint 75. születésnapja alkalmából oklevelet vehetett át, az 1988-ban nyugdíjba vonult László Sándorné, aki 15 évig volt a füredi kapitányság munkatársa.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT