MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Horváth-ház

Találatok száma: 4

 

2014.07.25   189. Anna-bál: koszorúzás, szívhalászat

Az Anna-bál leginkább várt kísérőrendezvényére idén is sok első bálozó és vendég látogatott el. Az ország számos pontjáról és Balatonfüred testvérvárosából, Germeringből is részt vettek a szívhalászaton. A hagyományoknak megfelelően a Jókai hajóról szórták be a férfi nevekkel ellátott faszíveket a vízbe, a halászatot követően pedig értékes nyereményeket vehettek át a hölgyek.

 

2013.06.13   A borászat aktualitásai, a szakminiszter Balatonfüreden

Az agrár sajtóklub vendégeként dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter újságírókkal és borászokkal találkozott Füreden a Horváth-ház borpincéjében. A beszélgetés során a borágazat aktuális kérdéseiről volt szó.

 

2012.11.17   Márciusban nyit a Horváth-ház borpincéje

Négyéves előkészítő munka után kora tavasszal hivatalosan is megnyit Balatonfüred legújabb étterme, a Horváth-ház Borpince. A név is sugallja nem egy hagyományos étteremről van szó, ez egy különleges borozó lesz, ahol persze a finom ételek is megtalálhatók. Közel negyven borászattal vannak kapcsolatban az egész balatoni borrégióból. A tágas pince exkluzív belső dizájnnal rendelkezik, minden a borral és a borászattal kapcsolatos, egész éves nyitva tartást terveznek.

 

2008.07.25   183. Anna-bál: Koszorúzás

Az Anna-bál előestéjén hagyományosan megkoszorúzták Szentgyörgyi-Horváth Anna Krisztina emléktábláját.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT