MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Borhét

Találatok száma: 4

 

2012.08.04   Mit kínálnak a gazdák? - borheti körkép a Tagore-sétányon

A korábbi években megszokott és kedvelt borokkal, de számos újdonsággal is találkozhat a közönség a Balatonfüredi Borheteken. A huszonnégy balatonfüredi és illetve Füred környéki borász mindent megtett annak érdekében, hogy csak kiváló minőségű italok kerüljenek a fogyasztók asztalára. Népszerű a rosé fröccs, az idősebbek azonban az olaszrizlinget kedvelik. Borheti körképünkben maguk a borászok ajánlják a különböző fajtájú és évjáratú italokat. Mit és hol érdemes megkóstolni? Nézze meg videónkat!

 

2009.08.25   Borhét záró

Augusztus 30-án vasárnap ér véget az idei borhetek Balatonfüreden. A huszadikai dömping után ezekben a napokban már kevesebb a vendég a borsátraknál, a kínálat azonban változatlanul bőséges. Mindenki kedvére válogathat a minőségi nedűk között. Jégbor, biobor és gyöngyöző bor is szerepel a kínálatban. Aki pedig kerülni akarja az alkoholt, megkóstolhatja az idei termésből készült mustot.

 

2008.09.02   Borheti záró

Elégedettek a gazdák, az idei borhetek eredményével. Ha kis mértékben is, de tovább nőtt a forgalom, a slágerbor most is az olaszrizling volt, de sokan keresték az édesebb ízeket is. A három hetes rendezvényen sokszor ellenőrizték a borokat, kisebb szabálytalanságokat leszámítva minden rendben volt a borsátraknál.

 

2008.08.04   Ismét borhetek

Augusztus végéig ismét változatos kulturális műsort kínálnak a Balatonfüredi Borhetek idején a Kisfaludy színpadon. A szombaton kezdődő borhetek ideje alatt természetesen most is a minőségi italoké a főszerep. Az idén 24 borosgazda pavilonjánál lehet kóstolni. A rendezvény ünnepélyes megnyitóját szombaton délelőtt tartják.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT