MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Opatija

Találatok száma: 3

 

2010.07.16   Császári és királyi bál az Adria partján

A horvátországi Isztriai-félsziget az egyik legnépszerűbb nyaralási célpont a magyar turisták körében. Kevesen tudják azonban, hogy legkedveltebb fürdőhelye Opatija már a 19. század második felében is turistaparadicsom volt. Igaz akkor csak az arisztokrácia üdült itt. A helyiek szívesen idézik fel a Habsburg kor hangulatát. Idén is megrendezték a ?Császári Estek? elnevezésű programot, melyre a füredi hagyományőrzők is meghívót kaptak. A csoportot a Füred Tv operatőre is elkísérte.

 

2009.07.18   Császári éjszaka Opatijában

Mai rendhagyó adásunkban két útifilmet láthatnak, arról, hogy merre jártak a fürediek az elmúlt időszakban. Július közepén a Reformkori Hagyományőrzők társasága a horvátországi Opatijában a Császári Esteken a Habsburg kor hangulatát idézte fel. Áprilisban az Eötvös iskola kézilabdacsapata, valamint a Balatonfüred Néptáncegyüttes a törökországi Bursa városában vendégeskedett, őket a Füred TV stábja is elkísérte.

 

2008.07.25   Opatija napján

Különleges egybeesés, hogy a két testvérváros Abbázia és Balatonfüred július végén szinte egyszerre ünnepel. Füreden az Anna-bál, Opatijában a város napja kerül ilyenkor a címlapokra. Füred ezúttal ajándékot is küldött testvérvárosának.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT