MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett forgatási helyszín: Balatonfüred, Vásárcsarnok előtt

Találatok száma: 10

 

2016.10.16   JOBBIK fórum és sajtótájékoztató Balatonfüreden

Arácson és Balatonfüreden is találkozott a helyiekkel a JOBBIK országgyűlési képviselője, Kepli Lajos és Ujhelyiné Károlyi Krisztina, helyi önkormányzati képviselő. A sajtótájékoztatón a népszavazás értékeléséről, a fórumok tapasztalatairól és a választókerületi újságban megjelentekről is szó volt.

 

2016.04.15   Aláírást gyűjtött az MSZP Füreden

Aláírást gyűjtött Gőgös Zoltán, az MSZP alelnöke és a veszprémi független országgyűlési képviselő, Kész Zoltán Balatonfüreden április 15-én. Gőgös Zoltán elégedett volt a pár óra alatt összegyűlt kétszáz aláírással, a kormány munkájáról ily módon is kritikát megfogalmazókkal, mondta a füredi vásárcsarnoknál tartott sajtótájékoztatón.

 

2013.05.17   "Együtt az egészségért!" 2013- a COOP országjáró programja

Szűrővizsgálatokkal, életviteli tanácsokkal, sportbemutatókkal és gyermekprogramokkal várta az érdeklődőket május 17-én Balatonfüreden a COOP országjáró rendezvénysorozata. A tisztán magyar tulajdonú cég számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, tavaly olimpikonokkal népszerűsítették a különböző sportágakat, idén a mozgás mellett az egészséges táplálkozás és a szűrővizsgálatok is a fókuszba kerültek.

 

2012.09.30   A téli időszakban is nyitva tart a termelői piac

Április közepétől már nem kell a szomszédos településekre utazniuk azoknak, akik őstermelőktől szeretnének élelmiszert vásárolni, vagy szíesen körülnéznének a régiségek és a használt cikkek között. A vásárcsarnok előtt vasárnap délelőttönként működő termelői és bolha piac a tervek szerint az őszi-téli időszakban is nyitva tart.

 

2012.05.24   Coop olimpiai roadshow 2012

A Coop üzletlánc az athéni és a pekingi olimpiát követően a MOB-bal együttműködve harmadik alkalommal indította útjára a "Küldjünk közösen egy hajrát!" olimpiai szurkolói mozgalmat. A rendezvénysorozat keretében május 24-én Balatonfüredre érkezett a roadshow. A vásárlók és az érdeklődők kis szalagokra írhatták a londoni olimpiára utazó magyar sportolókat lelkesítő jókívánságaikat.

 

2012.04.06   Bio- és bolhapiac vasárnaponként

Április 15-től vasárnaponként is járhatnak piacozni a Fürediek és a környéken élők. A vásárcsarnok előtti díszburkolatos téren őstermelők, régiségkereskedők, bio élelmiszereket árusítók kínálják majd portékáikat. Árusítók jelentkezéseit is várják még, vasárnap reggel 7 órától osztják ki a helyeket.

 

2011.05.11   Helyzetjelentés a füredi megaberuházásról

Balatonfüreden a köznyelv már megaberuházásnak is hívja azt, ami a felső városrészben jelenleg is zajlik. A Balaton-parti nagy átépítések után most a Szent István téren és környékén folynak jelentős építkezések, melyek alaposan felforgatják a közlekedési rendet is. A következő napokban új térburkolatot kap a Vásárcsarnok előtti terület és a Kovászna-park néhány útja. A mélygarázs betonozása a napokban készül el és építik a körforgalmat is. Időközben megkezdődött a Városháza épületeinek felújítása, a Zeneiskola rekonstrukciója pedig a finiséhez érkezett.

 

2011.01.11   Geotermikus fűtés lesz a megújuló vásárcsarnokban

Január 3-án az előzetes terveknek megfelelően megkezdődött a füredi vásárcsarnok felújítása. Az épületben korszerű, svéd technológiára épülő geotermikus fűtést építenek ki, melynek lényege, hogy a fűtéshez talajból nyert hőt is felhasználnak. Első lépésként 15 darab, egyenként 100 méter mély és 14 cm átmérőjű furatot készítenek.

 

2008.09.13   A Csalán Egyesület akciója Füreden

A veszprémi Csalán egyesület évek óta küzd azért, hogy az emberek szemléletét megváltoztassa és egyre többeket rávezessen az egészséges életmódra és a környezetvédelemre. Ezek közül az egészséges táplálkozás az egyik legfontosabb témakör. A napokban az egyesület tagjai a bioélelmiszereket népszerűsítették Balatonfüreden. A kampány előhírnöke volt a szeptember 27-én megrendezésre kerülő veszprémi biovásárnak.

 

2004.04.06   Húsvéti népszokások

A húsvét úgynevezett mozgó ünnep, a március 21-ét követő első holdtölte utáni vasárnap. Ez a tavasz legnagyobb ünnepe, bár április és május is bővelkedik jeles napokban és népszokásokban.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT