MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kugler Imréné gyógytornász

Találatok száma: 3

 

2017.06.02   20 éves a Balatonfüredi Szív Egyesület

Hogy miként alakul egy ember élete, nagyban függ az egészségügyi állapotától. Életmódot váltani soha sem késő, akár 50-60 évesen is el lehet kezdeni az egészségesebb életvitelt. Ezt vallják a Balatonfüredi Szív Egyesület tagjai is, ennek szellemében működik a szervezet, immár húsz éve. Sikeres egyesületről van szó, nem csak a tevékenységét illetően, de azért is, mert az idők során megötszörözte taglétszámát. Több jól sikerült rendezvény is a nevükhöz kötődik, pl. a "Mozdulj az egészségedért!" program, de rendszeresen részt vesznek a lakótelepi napon is.

 

2013.06.07   Mozdulj az egészségedért!

Pervenciós, rehabilitációs egészségnapot rendezett az Állami Szívkórházban a Füredi Szív Egyesület. Előadásokkal, étel és italkóstolóval várták az érdeklődőket egész péntek délután. A nap végén egy órás közös tornára, táncra hívtak mindenkit a Gyógy téren.

 

2010.03.04   A Füredi Szív Egyesületről

Januártól új elnök áll a Füredi Szív Egyesület élén. Dr. Nagy Gábor utódja Dr. Sziebert Dávid. Az egyesület több. mint egy évtizedes múltra tekint vissza, legfontosabb feladata a szív-és érrendszeri betegségeken átesett emberek rehabilitációja és az egészséges életmódra nevelés. A szívbetegek gyógyulásának egyik legfontosabb feltétele a rendszeres mozgás, a gyógytorna. Egy ilyen speciális tornafoglalkozáson járt stábunk a múlt héten.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT