MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Máté P. Gábor színész

Találatok száma: 3

 

2016.03.14   Reformkori séta, pörköltészet, fáklyás felvonulás az ünnep előtt

Már hétfőn könnyedén ráhangolódhatott bárki a forradalom és szabadságharc ünneplésére, hiszen számos reformkori program várta az érdeklődőket városszerte. Délelőtt irodalmi séta, délben ízletes ebéd 1848 Ft-ért, este meghitt, fáklyás felvonulás színesítette a kulturális kínálatot.

 

2012.03.08   Szerenád - mesejáték a Petőfi Színházban

Ősbemutató helyszíne volt a Veszprémi Petőfi Színház. A Szerenád című zenés mesejátékot a társulat tagja Máté P. Gábor írta. A darabot gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlják. A fülbemászó dallamoknak és a látványos koreográfiának köszönhetően a legkisebbek is megérthetik az előadást.

 

2010.03.11   A rózsátnevető királykisasszony - Médianap a Petőfi Színházban

Az évad második gyerekdarabját a Rózsátnevető királykisasszonyt mutatták be március 14-én a Veszprémi Petőfi Színházban. A mesejátékot Benedek Elek meséi alapján Zsurzs Kati állította össze és ő is rendezte. A darab érdekessége, hogy interaktív, vagyis a színészek folyamatosan bevonják a gyerekeket a játékba. A bemutató előtt médianapot tartottak a teátrumban, melynek keretében a rendezővel és a főszereplőkkel is beszélgettünk.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT