MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Steierlein István testnevelő tanár, Radnóti Miklós Általános Iskola

Találatok száma: 3

 

2009.05.10   100 éve született Radnóti Miklós - emlékrendezvények

A XX. századi magyar líra meghatározó alakjára Radnóti Miklósra emlékeztek országszerte május 5-én a költő születésének 100. évfordulóján. Balatonfüreden a tragikus sorú költő nevét viselő Radnóti iskolában emléknapot rendeztek, vasárnap pedig kulturális estre várták az érdeklődőket az Anna-grand Hotelben. A diákok számára rajzpályázatot és szavalóversenyt hirdettek.

 

0000.00.00   Új igazgató a Radnóti és az Eötvös élén

Országszerte, így Balatonfüreden is a múlt héten tartották az általános iskolai ballagásokat. Több mint 150 diák búcsúzott tanáraitól és társaitól a városban. A Radnótiban és az Eötvösben júliustól új igazgató irányít majd. Filipovits István és Kelecsényi József több évtizedes pedagógusi és vezetői munka után nyugdíjba vonul.

 

2004.04.03   Rákóczi-évforduló

A Rákóczi-szabadságharc 300. évfordulója alkalmából a füredi iskolások számára a Polgármesteri Hivatal művelődési osztályának szervezésében és támogatásával több rendezvény is zajlott. A diákok kerékpártúrán, művelődési vetélkedőn vettek részt és képzőművészeti alkotásokat készítettek.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT