MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Ágoston Ferenc üzemeltetési vezető, Probio Zrt.

Találatok száma: 4

 

2017.01.10   Naponta ellenőrzik a jég vastagságát

Minimum 10 cm-es jég kell a biztonságos sportoláshoz, hogy ezt mikor éri el a Balaton az északi parton, pl. Balatonfüreden, az nagyban a következő napok időjárásától függ. Az extrém hideg sokat segít a jég hízásában, de az enyhe időjárás természetesen gyorsan tönkre is teheti a sportolók örömét. A Probio Zrt. munkatársai minden nap mérik a jég vastagságát és ha azt biztonságosnak ítélik, kijelölik a korcsolyapályát az Eszterházy strandon. Ha megnyit a pálya, munkanapokon 18 óráig, hétvégenként 19 óráig lesz figyelőszolgálat a területen.

 

2016.07.01   Kiváló füredi strandok, átadták a Kék Hullám minősítést

Három kategóriában osztották ki a Kék Hullám zászló strandminősítés díjait Alsóörsön. A strandoló vendégek a Balatoni Szövetség honlapján is megnézhetik, hogy a strand, ahova járnak, milyen színvonalú. Nem kapott idén mindenki csillagot, azaz az egycsillagos minősítés már jó strandot jelent. A balatonfüredi Esterházy és Kisfaludy strand kiválóan végzett a háromcsillagosok között.

 

2012.08.28   Eredményes szezont zártak a füredi strandok

Kiemelkedően jó szezont tudhat maga mögött a füredi strandokat üzemeltető Probio Zrt., hiszen a Kisfaludy és Eszterházy strandokat is jóval többen látogatták mint tavaly. A népszerűséget mutatja, hogy egyre többen választották üdülőhelyként Balatonfüredet és az itteni fürdőhelyeket, emelkedés figyelhető meg a Kisfaludy strand esetében és az Eszterházy strand élményfürdőjébe is sokan váltottak jegyet. Az utószezon most kezdődik, a tervek szerint szeptember közepéig nyitva maradnak a strandok.

 

2010.05.10   Hamarosan nyitnak a füredi strandok

Készül a Probio Zrt. a füredi strandok megnyitására. Az Eszterházy strandon gyakorlatilag csak a jó időre várnak, a Kisfaludy strandon azonban jelenleg is dolgoznak a szakemberek, ez a fürdőhely ugyanis teljesen megújult az elmúlt hónapokban. Itt új kiszolgálólétesítmények, megújult park és új burkolattal ellátott járdák várják majd a kikapcsolódni vágyókat.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT