MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Szeles József színművész

Találatok száma: 5

 

2012.02.24   Marica grófnő - operett a Veszprémi Petőfi Színházban

A Veszprémi Petőfi Színház februárban tűzte műsorára a Marica grófnő című operett-előadást. A bemutatón készített összeállításunkban az interjúk mellett felcsendülnek a legnépszerűbb dalok is.

 

2011.07.07   Túl a rivaldán - a Veszprémi Petőfi Színház nyári bemutatója

Nyári premierként a veszprémi História kertben mutatta be július 9-én a Petőfi Színház új produkcióját a "Túl a rivaldán" című zenés kabarét. A Szerednyei Béla által rendezett darab a színház belső, titokzatos világába enged bepillantást. Az összeállítás ősztől a Bujtor-Latinovits Játékszínben lesz látható.

 

2011.01.14   Színházi ajánló: Csókos asszony

Igényes szórakozást kínál a veszprémi Petőfi Színházban a zenés műfajt kedvelő közönségnek a Csókos asszony című operett, amely Zerkovitz Béla az egykori szegedi építészmérnök egyik legismertebb műve. Zerkovitz örökzöld slágerei: Mi muzsikus lelkek..., Most amikor minden virág nyílik..., Van a Bajza utca sarkán, Éjjel az omnibusz tetején. A felcsendülő melódiák garanciát jelentenek, hogy a közönség hátradőlhet a székében és engedje, hogy a dalok, a szerelem és a humor szárnyán repítsék az operettek habkönnyű világába. Az előadást Oberfrank Pál igazgató állítja színpadra. Most az operettrészletek mellett a rendezővel és a főszereplőkkel láthatnak interjúkat.

 

2010.10.17   Páratlan páros- premier Füreden

Sajtótájékoztatóval egybekötött rendhagyó próbán mutatkozott be a Veszprémi Petőfi Színház Balatonfüreden. A meghívottak Ray Cooney: Páratlan páros című komédiájából láthatnak részleteket. A darab bemutatója október 24-én este hat órakor lesz az Anna Grand Hotel dísztermében.

 

2010.06.20   Nyári Koffer Színház

A Veszprémi Petőfi Színház kiemelt feladatának tekinti, hogy ne csak a teátrum falai között játsszon, hanem a megye legkisebb településeire is eljusson előadásaival. Kofferszínház néven Szeles József színművész irányításával a társulat nyáron híres operettekből összeállított zenés darabbal szórakoztatja a közönséget.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT