MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Csima László elnök, BKSE

Találatok száma: 10

 

2014.12.18   Évzáró a kézilabdázóknál

A Balaton Szabadidő Központ különtermében tartotta évzáró ünnepségét a BKSE kézilabda csapata. Az együttes remek szezont tudhat maga mögött a folytatás további izgalmas mérkőzéseket ígér, hiszen februártól a bajnokság és a magyar kupa mellett indul az EHF kupa csoportköre is.

 

2014.07.21   Megkezdték a felkészülést a balatonfüredi kézilabdázók

Új edzővel és több új játékossal bővült a BKSE kerete. A csapat hétfőn napi két edzéssel megkezdte a felkészülést a szeptemberben induló bajnokságra. A teljes keret várhatóan augusztus elejére áll majd össze.

 

2014.06.03   Évzáró a bronzérmes kézilabda csapatnál

Fennállásának legsikeresebb évét zárta a BKSE füredi kézilabda csapata. Az egyesület harmadik bronzérmével büszkélkedhet és játékosok közül 14-en kaptak meghívást a korosztályos válogatottakba.

 

2013.05.29   Pénteken tartotta szokásos évzáróját a Balatonfüredi KSE

A Végh családi pincészetben tartotta a szezonzáróját a BKSE. Az eseményre hivatalosak voltak a csapat tagjai, szakvezetői, egészségügyi stábja, a szponzorok és az elnökség tagjai.

 

2012.05.30   Évzáró a BKSE-nél

Fennállásának legszebb eredményét ünnepelték a balatonfüredi kézilabdázók.Az évzáró banketten külön elismerésben részesültek a bajnoki bronz illetve az aranyérmes csapat tagjai.

 

2011.07.22   Idénynyitó a kézilabdásoknál

Megkezdte a felkészülést a BKSE férfi kézilabdacsapata. Az évadnyitón bemutatták az új játékosokat és a csapat új szponzorát.

 

2011.05.28   Évzáró a BKSE-nél

...

 

2011.05.23   Új edző a BKSE-nél

A Dunaferr SE-től szerződött a Balatonfüredi KSE-hez György László utánpótlás-szakedző. Az ifjúsági válogatott másodedzője két évre érkezik a füredi csapathoz.

 

2011.02.12   Sportolók díjátadó ünnepsége

Az elmúlt héten 19. alkalommal adták át a helyi sport díjakat a Szabadidő Központban. Itt nem csak a csapatokat, de az egyéni sikereket elért sportolókat is megjutalmazták. A "Balatonfüred Sportjáért - 2011." városi elismerést Csima László, a füredi kézilabda egyesület ügyvezető-igazgatója vehette át.

 

2010.07.12   Megkezdték az alapozó edzéseket a BKSE kézilabdásai

Nehéz ősz vár a BKSE NB I-es kézilabdázóira. Nemcsak a bajnokságban és a kupában, hanem nemzetközi porondon is helyt kell állniuk. A csapat hétfőn kezdte a felkészülést.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT