MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Sajó Evelin

Találatok száma: 3

 

2014.07.25   189. Anna-bál: koszorúzás, szívhalászat

Az Anna-bál leginkább várt kísérőrendezvényére idén is sok első bálozó és vendég látogatott el. Az ország számos pontjáról és Balatonfüred testvérvárosából, Germeringből is részt vettek a szívhalászaton. A hagyományoknak megfelelően a Jókai hajóról szórták be a férfi nevekkel ellátott faszíveket a vízbe, a halászatot követően pedig értékes nyereményeket vehettek át a hölgyek.

 

2011.07.22   Anna-báli Szívhalászat 2011.

A mostoha időjárás sem tántorította vissza az Anna bálra készülő lányokat attól, hogy részt vegyenek a messze földön híres Szívhalászaton. Nem volt könnyű feladatuk, hiszen a szél és az erős sodrás miatt nehezen akadtak a szívek hálóikba. A fáradozás azonban nem volt hiába való, hiszen értékes nyeremények és egy jövő évi belépőjegy is gazdára talált.

 

2010.07.23   Anna- báli Szívhalászat 2010.

Július 23-án az Anna-bál előestéjén rendezték meg a legendás Szívhalászatot. A füredi kikötőből az egyik legszebb balatoni hajó, a Kelén futott ki. A Tihanyi-félsziget előtt a lányok fából készült szíveket halásztak, melyeken egy-egy fiú neve állt.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT