MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Horváth Gergely vezérigazgató, Magyar Turizmus Zrt.

Találatok száma: 3

 

2010.10.21   TDM konferencia

Lesz pénz a turisztikai egyesületekre - hallottuk a füredi TDM konferencián. A négy éve alakult füredi egyesület jó helyzetben van, pályázhat legalább 50 millióra a következő évben is, ugyanakkor régiósan szövetkezve és mint gyógyüdülő városi egyesület is elnyerhet ugyanennyit. Jó helyzetben van Balatonfüred is, hiszen a vizekben gazdag város arculata jól illik az új országos turisztikai arculathoz, azaz a rejtett vizek országa imázshoz.

 

2010.10.15   Virágos Magyarországért

Nem véletlenül rendezték éppen Füreden a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny díjátadó ünnepségét, hiszen a 351 település közül a városok kategóriájában Balatonfüred, a falvakéban Paloznak lett az első. A két település képviseli majd az országot a jövő évi nemzetközi versenyen.

 

2010.09.23   Magyarország mint turisztikai márka

Az új kormány, új irányt ad a turizmusnak, hogy felélénküljön a belföldi vendégforgalom és többen jöjjenek hazánkba külföldről is. Ezt mondta Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turizmus Bizottságának elnöke egy siófoki turizmus konzultáción. A politikus ugyanakkor nem mondta, hogy eltörlik az üdülési csekk adóját, csupán adóteher csökkentésről beszélt és valószínűleg marad az idegenforgalmi települések 1+1%-a is, nem emelik fel a korábbi 1+2 Ft-os szintre.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT