MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Petrőcz Lászlóné nyugalmazott református lelkész és hitoktató

Találatok száma: 3

 

2015.07.17   Petrőcz Lászlóné köszöntése

A református tiszteletes asszony helyt állt a családban, öt gyermeket nevelt fel, jelenleg16 unokája és egy dédunokája van, helyt állt a szószéken, megszerezve a lelkipásztori diplomát, helyt áll a karitatív munkában, tíz éve dolgozik a kárpátaljai magyarokért, és most, nyolcvanadik születésnapján, második verseskötete jelent meg. Petrőcz Lászlóné, Marika néni szerint mindenek a lényege az el nem múló szeretet.

 

2013.03.21   Könyv jelent meg Petrőcz Lászlónéról

Petrőcz Lászlóné nyugalmazott református lelkészt és hitoktatót, a város díszpolgárát szinte mindenki ismeri Füreden. A lényéből fakadó szeretet, kedvesség, biztató szavai örömet csalnak a rohanó hétköznapokba. Egyházi szolgálata mellett közéleti tevékenysége is példa értékű. Róla szól a Balatonfüred Városért Közalapítvány legújabb kiadványa, amely a napokban jelent meg dr. Praznovszky Mihály szerkesztésében.

 

2010.11.29   Füredi Arcélek: Petrőcz Lászlóné

Petrőcz Lászlóné nyugalmazott református lelkész és hitoktató volt a vendége a Füredi Arcélek sorozat legutóbbi rendezvényének. Az est folyamán előkerültek a régi kedves fotók a családról, a tanítványokról, eljöttek a gyerekek és unokák is. Marika néni beszélgetőtársa dr. Praznovszky Mihály irodalomtörténész volt, aki a tőle megszokott sajátos humorral tette vidámmá az estét.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT