MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Bende Richárd alapító, Balatoni Borkultúráért Alapítvány

Találatok száma: 3

 

2012.01.28   Balatonfüred volt a vendége a Brüsszeli Magyar Bálnak

A Brüsszeli Magyar Bál díszvendége volt Balatonfüred. A fele részben magyar, fele részben külföldi báli közönség zöme az Európai Uniónál és a NATO-nál dolgozik. A bált szervezők a magyar kultúrát népszerűsítő magyar, francia, angol nyelvű egyesület tagjai. Balatonfüred a városok közül az első volt, amely meghívást kapott a belga fővárosba.

 

2011.02.17   Turisztikai látogatóközpont nyilt

Méltó helyet találtak a turisztikai egyesület irodáinak Füreden. Az információs iroda, ahol három nyelvű prospektusokkal, térlépekkel és más tájékoztató anyagokkal várják a turistákat, a Blaha utca 5., a valamikori Balatontourist iroda helyére költözött. A kétszintes épületben más üzemeltetővel mint korábban, de újra működik a Balatoni Borok Háza is.

 

2010.11.17   Átalakul a balatoni borrégió

A Balatoni Borkultúráért Alapítvány régóta erőfeszítéseket tesz, hogy népszerűsítse a Balaton Borrégiót. Azt szeretnék elérni, hogy a kiváló helyi borokat is elismerjék és fogyasszák szerte a világban. Legutóbb Csopakra hívták össze a környék borászait.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT