MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Regdon László mb. rendőrkapitány, Balatonfüredi Rendőrkapitányság

Találatok száma: 3

 

2011.02.03   Évet értékeltek a füredi rendőrök

Évértékelő állománygyűlésen mutatták be a 2010-es év bűnügyi mutatóit a füredi Közösségi Házban. A statisztikák szerint emelkedés tapasztalható az ismertté vált bűncselekmények számában, főként az okmányokkal való visszaélésből volt kiugróan magas az esetszám. A közlekedési balesetek száma ugyanakkor csökkent a térségben.

 

2010.12.21   Átadták a felújított rendőrkapitányság épületét

Kedden ünnepélyes keretek között átadták a felújított füredi rendőrkapitányság épületét. Az összesen 65 millió forintból megújuló főépület után várhatóan hamarosan megkezdik a "B" épület átépítését is. A pénzt három fél biztosítja a munkálatokhoz, a rendőrség épp úgy kiveszi részét mint a füredi önkormányzat. Az ünnepségen minden fél méltatta az évek óta kitűnően működő kapcsolatot.

 

2010.12.06   Új kapitány a füredi rendőrség élén

December 1-jei hatállyal az országos rendőrfőkapitány Anda Györgyöt bízta meg a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság Rendészeti Igazgatóságának vezetésével, ezért a füredi kapitányság élére is új vezető került. Dr. Töreki Sándor megyei főkapitány Regdon László alezredest - a rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztályának eddigi vezetőjét bízta meg a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vezetésével.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT