MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Takács Miklós önkormányzati képviselő

Találatok száma: 9

 

2014.03.05   Politikai reklám

Az Együtt-PM Szövetség, Összefogás politikai reklámja.

 

2013.10.11   Világjárók sorozat: Takács Miklós és Kiszely Pál

A Városi Könyvtár évekkel ezelőtt indította útjára a Világjárók sorozatát, ahol ismert füredi emberek számolnak be különleges utazásaikról, az ott szerzett élményekről. Legutóbb dr. Kiszely Pál tanácsnok és Takács Miklós képviselő kapott meghívást, hogy beszéljenek a számukra kedves tájakról. A közönség ezúttal Opatija és két északi ország Norvégia és Finnország érdekességeivel ismerkedhetett meg.

 

2013.01.08   Újév köszöntő naptárkiállítás a könyvtárban

Ebben az évben is Takács Miklós képviselő naptárgyűjteménye nyitotta a kiállítások sorát a Városi Könyvtárban. A tárlat, amely január végéig tekinthető meg idő közben is változik, hiszen mindig kerül egy-egy különleges darab a gyűjteménybe.

 

2012.09.20   Garay Jánosra emlékeztek

A Romantikus Reformkor rendezvénysorozat első programjaként szeptember 20-án Garay Jánosra emlékeztek a füredi Pantheonban. A 200 éve született költő, író, zsurnaliszta külön kötetet szentelt a Balaton dicséretének.

 

2012.02.22   "Opatija az Adria gyöngye"- fotókiállítás a hivatalban

A Kisfaludy Galéria után február 22. és április 20. között a Polgármesteri Hivatal folyosógalériájában látható az "Opatija az Adria Gyöngye" című vándor fotókiállítás. A tárlaton látható képek mindegyikét fürediek készíteték Opatiaji nyaralásaik, kirándulásaik során. A rendhagyó kiállítás áprilisban a megyei utazás kiállításon is bemutatkozik.

 

2012.01.17   Füred kiemelt kulturális partnere 2012-ben: Abbázia

A horvátországi Opatija, korábbi nevén Abbázia lesz 2012-ben Balatonfüred kiemelt kulturális partnere. Az erről szóló megállapodást a Magyar Kultúra Napján írják majd alá. Takács Miklós, aki egyik motorja a két város közötti kapcsolatnak, az előzményekről nyilatkozott a Füred Tv-nek.

 

2012.01.11   Naptárkiállítás a könyvtárban

Európa szinte valamennyi országából, sőt még Észak-Amerikából is láthatók különleges kalendáriumok azon a kiállításon amely a Városi Könyvtárban látható. A naptárak Takács Miklós gyűjteményéből valók. A képviselő több mint tíz éve gyűjti a kalendáriumokat.

 

2011.08.01   Takács Miklós Opatija díszpolgára lett

Július 20-án Opatijában, a Város Napja alkalmából tartott ünnepi tanácsülésen, Ivo Dujmic polgármester adta át a kiemelkedő munkát végző személyek elismeréseit. Takács Miklós balatonfüredi önkormányzati képviselőt a város tiszteletbeli polgára (díszpolgári) kitüntetésben részesítették, ezzel elismerve a két város közötti kapcsolat érdekében végzett többéves kiemelkedő munkát.

 

2010.01.10   Naptárkiállítás a könyvtárban

Az óév végén és az új esztendő elején a szokásosnál több figyelmet szentelünk a különböző naptáraknak. A Városi Könyvtár idei első kiállítása is a kalendáriumokról szól. Takács Miklós képviselő falinaptár gyűjteményének legérdekesebb darabjait februárig láthatják az érdeklődők.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT