MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Litkey Zsolt

Találatok száma: 3

 

2016.09.14   Litkey Zsolt festőművész kiállítása

Megnyílt Litkey Zsolt festőművész kiállítása Balatonfüreden, a Polgármesteri Hivatal Folyosó Galériájában. A főként balatoni témájú festmények mellett, idén az állatvilág is inspirálta a művészt. A tárlat október 10-ig látogatható a hivatal ügyfélfogadási idejében.

 

2015.09.02   Litkey Zsolt kiállításán

Közel egy hónapig látható Litkey Zsolt kiállítása a Polgármesteri Hivatal folyosógalériájában, melyet szeptember 2-ától láthat a közönség. A főleg balatoni témájú képek többsége télen készült az alkotó műhelyében, hiszen Litkey Zsolt másik hobbija a vitorlázás, mely a nyári időszakban teljesen leköti az idejét. Oktatóként is dolgozik, az egyébként biológus végzettségű festő.

 

2011.02.08   Művészcsaládok a könyvtárban: Litkeyék

Litkey Zsolt és családja volt a vendége a Művészcsaládok a Városi Könyvtárban című sorozat legutóbbi rendezvényének. A család a természet és a vizek szerelmese, na és persze a vitorlázásé hiszen a név kötelez. Ezúttal azonban mint tehetséges, sokoldalú művészek mutatkoztak be.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT