MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Michael Seiferling

Találatok száma: 10

 

2015.12.11   Fizetésemelés és prémium a TLC-seknek

A balatonfüredi székelyű Termelés Logistic Centrum Kft. a gyengülő gazdasági körülmények ellenére is jó évet zárt, idei eredményeik a 2014-es számokat is túlszárnyalták, hallottuk a cég hagyományos karácsonyi ünnepségén. Az egész világon visszaesett a nehézgépalkaltrészek iránti kereslet, ráadásul a termékeket egyre olcsóbban és egyre jobb minőségben kell előállítaniuk. Mindezek ellenére a Sennebogen cégcsoport 2016-ban is fejleszt, érkezik a robottechnológia.

 

2015.08.31   Tovább bővíti profilját a Szent Benedek iskola

A 2015/2016-os tanévben új szakma képzése indul el a balatonfüredi Szent Benedek iskolában. Az évek óta folyó hegesztőképzés mellett, már az épület- és szerkezetlakatos szakmát is elsajátíthatják a diákok. A profilbővítés annak köszönthető, hogy a városban működő TLC Kft. jelezte igényét, szükség van a jó szakemberekre, az utánpótlás biztosítására. Az első ilyen osztályba 22 tanulót vettek fel.

 

2015.07.11   Átadták a Hajógyári Kikötőt

Egy minden igényt kielégítő hajókikötőt épített a Sennebogen cégcsoport a valamikori hajógyár területén. Őrizve a tradíciókat a régi gyárról Hajógyári Kikötőnek nevezték el, hallottuk az ünnepélyes avatáson.

 

2014.12.04   Karácsonyi ünnepség a TLC-nél

A TLC, azaz a Termelés Logistic Centrum biztos munkahely. Az acélmegmunkáló gyárban stabilak a jövedelmek és a termelés is, amelyet 2015-ben tíz százalékkal terveznek még tovább növelni. A német cégcsoportba tartozó füredi cég ötven országba gyárt alkatrészeket óriási anyagmozgató gépekhez, köztük a Dubai-ban dolgozó 880-as daruhoz is.

 

2014.06.18   Azonnali elhelyezkedést biztosít a TLC

A frissen végzett hegesztő osztály a bizonyítvány átvétele után rögtön munkába állhat a füredi TLC-ben.

 

2013.12.13   TLC karácsony

Hagyományos karácsonyi ünnepségre hívta dolgozóit Füred legnagyobb munkaadója a TLC Kft. Ahogy megszokhattuk már, túl az ünnepi hangulaton és az ajándékokon, az egész termelési évet is értékeli ilyenkor háromszáz dolgozójával együtt az ügyvezetés.

 

2012.12.05   Új ipari csarnokot épít a TLC

Hogy a következő húsz,harminc évben is jelen lesz Balatonfüreden a TLC Kft.,arra a legjobb garancia a mostani beruházás.1.1 milliárd forintért épít új hegesztőcsarnokot a német tulajdonú cég a valamikori hajógyár területén. Az alapkőletételnél a legmodernebb hegesztő technológiát és hatvan új unkahelyet is ígértek a cég vezetői.

 

2011.12.02   A TLC karácsonyán

Biztos munkahelyeket, jó munkakörülményeket és új gépeket ígér jövőre a TLC, azaz a nehézgép alkatrészeket gyártó füredi Termelés Logistic Centrum. A város intézményeit, kézilabda csapatát jelentősen támogató cég vezetése teljesen optimista a jövő évet tekintve, hangzott el az évvégi ünnepségen.

 

2011.07.05   TLC támogatás az arácsi óvodának

Példa értékű, ahogy a Termelés Logistic Centrum részt vesz a város életében. A német tulajdonú 15 éve Füreden működő cég nagy mecénása a kulturális és sport életnek. Idén, hűen a nemrég elhunyt, a városban igen népszerű Erich Sennebogen emlékéhez, úgy döntöttek, hogy egy óvodát támogatnak a lehetőségeik szerint. A városházán a TLC igazgatója Michael Seiferling és dr. Bóka István már alá is írta az arácsi óvoda felújítási szerződését.

 

2011.03.24   Búcsú Erich Sennebogentől

Erich Sennebogenre emlékeztek a TLC KFT. gyárában. A hajógyárat 15 éve megvásárló német vállalkozó igazi régi vágású üzletember volt. Keményen dolgozott, a jó munkát megkövetelte másoktól is, de a teljesítményt, a munkásokat mindig elismerte és megbecsülte. Cége, a Sennebogen csoport, amelyet a fiai vezetnek tovább, az egész világon jól ismert, sikeres vállalkozás.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT