MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Tilhof Tímea szakoktató

Találatok száma: 3

 

2013.12.06   Nyílt nap a Szent Benedek iskolában

Rendhagyó nyílt napot tartott a Szent Benedek Gimnázium Balatonfüredi Széchényi Ferenc Tagintézménye. Az iskolát kereső diákok és szüleik útvonaltervvel a kezükben ismerhették meg a szakismereti tárgyakat, bejárva az épületeket. A kalauzolásukban tanárok, diákok, sőt még a Mikulás is segített.

 

2012.04.03   Országos borásztanuló verseny Füreden

Akár a szakmunkásvizsgát is megúszhatta az a diák, aki kiválóan teljesített a Füreden megrendezett országos borásztanuló versenyen. Az ország három pontjáról érkezett tanulók elméleti és gyakorlati tudását is felmérték, szakmai zsűri értékelte a munkát. Aki minden feladatot jól megoldott, az mentesül a tanév végi szakmunkásvizsga alól, a bizonyítványt már Füreden átvehette. Balatonfüredről hatan szálltak versenybe.

 

2011.04.13   Húsvétváró a Széchényi Ferenc Szakképzőben

Húsvéti hagyományok a Balaton - felvidéken címmel, hagyományteremtő szándékkal rendeztek szakmai napot és vidám húsvétváró programokat a Széchényi Ferenc Szakképző iskolában. A város óvodásainak és iskolásainak térdekorációs versenyt is hirdettek.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT