MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kovács István elnök, Balatonfüredi Horgász Egyesület

Találatok száma: 6

 

2017.04.01   Horgász közgyűlés Balatonfüreden

Szombat délelőtt tartotta éves közgyűlését a Balatonfüredi Horgász Egyesület. A résztvevők négy napirendi pontot tárgyaltak, többek között meghallgatták az elnöki és a bizottsági beszámolókat majd javaslatokat tettek a jövő évi munkatervben.

 

2016.02.13   Tisztújítás a Balatonfüredi Horgász Egyesületnél

Az 1954-ben alakult Balatonfüredi Horgász Egyesület a hétvégén a Közösségi Házban tartotta tisztújító közgyűlését. A jelenleg közel 500 főt számláló egyesület tagjai a beszámolókat követően újabb öt éves időtartamra elnököt és elnökséget választottak. A horgászegyesület területének hasznosítása ügyében a közgyűlésen nem született végleges döntés.

 

2015.02.21   Jókedvű horgászbál

A balatoni halászat megszűnésével a horgászok is optimistábbak, nem csoda hát, ha jó kedvűen mulatoztak a hagyományos füredi horgászbálon. A Borcsa Étteremben hatvanan vettek részt a bálon, ahol finom ételeket fogyaszthattak a vendégek, persze a jó zene sem hiányzott.

 

2014.05.24   Horgász közgyűlés Balatonfüreden

Szombat délelőtt a Borcsa étterem külön termében tartott éves rendes közgyűlését a Balatonfüredi Horgász Egyesület. A meghívottak nyolc napirendi pontot vitattak meg, többek között döntöttek a beszámolókról és elfogadták az egyesület új fegyelmi szabályzatát.

 

2012.05.31   A Balatonfüredi Horgász Egyesület közgyűlése

Öt napirendi pont szerepelt a Balatonfüredi Horgász Egyesület éves közgyűlésén. A felmerülő problémák mellett jó hír, hogy ebben az évben a horgászjegyek ára nem változik.

 
 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT