MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Regdon László rendőrkapitány, Balatonfüred

Találatok száma: 13

 

2017.05.05   A rendőröket ünnepelték

Nem könnyű a rendőr szakma. Fontos a megfelelő fizikai erőnlét, de a legnagyobb megterhelés mégis az idegrendszerüket éri. Állandó stresszben élnek, számtalan veszélyes és bonyolult feladattal találkoznak. Ők azok, akik mindig az államot, a várost képviselik kint az utcán és egy helytelen intézkedéssel, sőt már egy rossz mozdulattal is az ország tekintélyének ártanak. Nagy az elvárás. A balatonfüredi rendőrök az elmúlt években kivívták a lakosság bizalmát, a folyamatosan javuló közbiztonságot értékeik az itt élők. A rendőrség napján hivatalosan is megünnepelték az egyenruhásokat, ahol kiderült az, hogy ki lett az év rendőre.

 

2017.02.27   Rendőr évértékelő Balatonfüreden

Elégedettek a közbiztonsággal a fürediek. A rendőrkapitánysághoz tartozó 22 településen kifejezetten jónak értékelték a rendőrség tavalyi munkáját. A statisztikák is kiemelkedőek, nem véletlen tehát, hogy a Veszprém megye rendőrkapitánysága címet a Balatonfüredi Rendőrkapitányság nyerte el. 2017 viszont nagyobb kihívást jelent, térfigyelőkamerák telepítésével is készülnek a vizes világbajnokságra Balatonfüreden.

 

2016.04.22   Elismerések a Rendőrség Napján

Április 24-e, Szent György napja Magyarországon a rendőrség ünnepe. Ebből az alkalomból a testület több munkatársa elismerésben részesült. A Veszprémben megtartott ünnepségen átadták az év rendőre és az év rendőri vezetője díjat is, emellett számos rendőr kapott tárgyjutalmat. A füredi egyenruhásoknak dr. Bóka István polgármester nyújtotta át az elismeréseket.

 

2016.02.23   Jól teljesítettek a füredi rendőrök 2015-ben

Az önkormányzat elégedett a füredi rendőrség tavalyi tevékenységével, mondta Regdon László városi rendőrkapitány. A kedden megtartott évértékelőre a sajtót ugyan nem engedték be, de előtte tájékoztatást kaptunk a 2015-ös év eredményeiről, statisztikáiról. Ebből kiderült, hogy összességében csökkent ugyan a közúti balesetek száma, azonban a halálos balesetek száma nőtt, ennek visszaszorítása az egyik kiemelt feladat az idei évben. A bűnelkövetők újabb és újabb módszerekkel dolgoznak, megszaporodtak a csalások, valamint a kábítószer elleni küzdelmet is fokozni fogja a rendőrség 2016-ban. Nagy figyelmet szentelnek majd a megelőzésre, a gyermekek és az idősek védelmében.

 

2015.11.06   Új lakások rendőröknek, béremeléssel is javítják az életkörülményeket

Kovács István országos rendőrfőkapitány­-helyettes, Kontrát Károly államtitkár, Regdon László füredi rendőrkapitány és dr. Bóka István polgármester szalagátvágással adta át azt a két, egyenként 44 négyzetméteres szolgálati lakást, amelybe már be is költözhettek a rendőrök. A 67 millió forintos beruházás részeként egy kondícionálótermet is kialakítottak, amelyet az egész helyi állomány használhat. Az avatóünnepségen köszönetet kaptak a déli határszakaszon szolgálatot teljesítő füredi egyenruhások.

 

2015.02.24   A füredi rendőrség évértékelése

Regdon László balatonfüredi rendőrkapitány értékelte a 2014-es év rendőri tevékenységeit. A színvonalas teljesítményt az is bizonyítja, hogy a Balatonfüredi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya nyerte el a 2014-es év bűnügyi kitüntetését. A polgármester tolmácsolta a testület véleményét, miszerint a rendőrség kiváló munkát végzett a rendezvények közbiztonságának fenntartásában. 2015-ben további fejlesztések várhatók a füredi rendőrségen.

 

2014.07.10   Állandó rendőri jelenlét a parton

A balatonfüredi rendőrség kerékpáros, kutyás és készenléti rendőröket is bevet annak érdekében, hogy a város közbiztonsági helyzete a megszokott, jó szinten maradjon. A kapitányságnak nagyon fontos, hogy az itt élők és az ide látogatók is biztonságban érezzék magukat, mondta Regdon László füredi rendőrkapitány azon a bemutatón, ahová a média képviselőit várták. Bár az időjárás az idén nem kegyes a strandolókhoz, az egyenruhások a fürdőhelyeken is jelen vannak.

 

2014.07.01   Több rendőr a városban

A készenléti rendőrségtől jelentős megerősítő erő érkezett a balatonfüredi rendőrkapitánysághoz, több mint tavaly. Augusztus 31-ig velük kiegészülve fokozott közterületi jelenlétet ígér Regdon László városi rendőrkapitány, hiszen a megnövekedett vendégforgalom ezt indokolja. A helyi lakosság által megszokott jó közbiztonsági színvonalat kell megtartani, a főszezonban akár négyszeresére duzzadó lakosságszám mellett. A nyári időszakban új technikai berendezések is segítik a rendőrség munkáját.

 

2014.02.19   Kíválóra értékelték a füredi rendőrség munkáját

Mind a civil, mind a szakmai értékelésen kíváló minősítést kapott a füredi rendőrkapitányság, hangzott el a szerdai évértékelőn. Annak ellenére csökkent a bűncselekmények száma, hogy minden statisztika alátámasztja, növekszik a vendég száma Balatonfüreden. A köutakon van még mit tenni, mert bár az ittas járművezetők kiszűrésében példaértékű a helyi rendőrök munkája, a sérüléses balesetek száma nőtt.

 

2013.03.05   Évet értékelt a rendőrkapitány

Gyilkosság, kábítószerfogás, garázdaság, betörések, elfogások a tavalyi évben. Ezekről mind beszélt a Füred Tv-nek Regdon László, Balatonfüred rendőrkapitánya. 2012 eredményes időszak volt a rendőrségnél, ugyanakkor vannak területek, ahol javítani kell a lakosság biztonságérzetén. Az eredményekről és feladatokról kérdeztük Regdon László kapitányt.

 

2013.02.11   Több járőr lehet Füred utcáin

Először ülésezett a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Balatonfüreden. A meghívottak köre hasonló, mint a korábbi kistérségi fórumokon, a cél pedig ugyanúgy a közbiztonság javítása. A hétfői ülésen rendőrök, polgárőrök, a katasztrófavédelem és a települések vezetői, az iskolák képviselői vettek részt. Regdon László városi rendőrkapitány a 2013-as újdonságokról és tervekről beszélt, az átszervezéseknek és az igényeknek köszönhetően több járőr vigyázhat a rendre ebben az évben. Bővül a térfigyelő rendszer is, elsőként a Macho Pub környékét figyeli új kamera.

 

2011.09.30   Ilyen volt a nyár: kevesebb bűncselekmény, több baleset

Balatonfüred Város Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottsága tartott ülést az elmúlt napokban, ahol beszámolót hallgattak meg a résztvevők, a 2011-es nyári idegenforgalmi szezon tapasztalataival kapcsolatban. Regdon László rendőrkapitány többek között elmondta, jelentősen visszaesett a strandi lopások száma, ugyanakkor jóval több baleset történt az idén nyáron, mint egy éve.

 

2011.09.14   Jutalmat kaptak a diákjárőrök

Öt diákjárőr vehetett át elismerést Töreki Sándor megyei rendőr-főkapitánytól, a füredi rendőrségen megtartott ünnepségen. A diákok 67 társukkal együtt, a nyári főszezonban vettek részt a bűnmegelőzési munkában, ennek köszönhetően kimutathatóan csökkent a strandi lopások száma, járőrözésük alatt a gépkocsifeltörések száma nullára csökkent. A sikeres együttműködés után a Széchényi Ferenc Szakiskola rendészeti osztályának tanulóira, jövő nyáron is számít a rendőrség.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT