MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Hoffmann Henrik elnök, Balatoni Regionális TDM Szövetség

Találatok száma: 3

 

2015.01.06   Tisztújítás a Balatoni Regionális TDM Szövetségben

Újra Hoffmann Henriket választották meg a Balatoni Regionális TDM Szövetség elnökének. A kb. 20 turisztikai egyesületet tömörítő szervezet vezetője szerint az elmúlt három évben ugyan nem tudták elérni, hogy megszülessen a turizmustörvény és csökkentsék az idegenforgalmat sújtó adókat, de két balatoni programot, egy őszit és egy tavaszit már meg tudtak szervezni. Arról is döntöttek Tihanyban, hogy idén május 1-11. között lesz a Nyitott Balaton.

 

2014.05.17   Sikeres volt a Nyitott Balaton

Idén először, de hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a Nyitott Balaton nevű akciót. Több nyitva tartó üzlet, több mint kétszáz program várta az érdeklődőket az üdülőkörzetben. A Magyar Turizmus Zrt. szerint az emberek ma még mindig csak két hónapig számolnak a Balatonnal, ezért fontos a négyévszakos népszerűsítés. Mostantól nem szezont hosszabbítanak, hanem új szezonokat hoznak létre.

 

2011.10.20   Körbeér a tónál - megalakult a Balatoni Regionális TDM Szövetség

A balatoni turisztikai egyesületek, régiósan szinte elsőként az országban, összefogtak és megalapították a Balatoni Regionális TDM Szövetséget. A tónál most már teljesen körbeérő szövetség elnökének a siófoki Hoffmann Henriket választották meg. Ahogy az alakuláskor a Szent Miklós hajón többen megfogalmazták, első lépésként siker már ez az összefogás is, de az igazi kérdés majd az érdembeni működtetés lesz.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT