MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Anda György rendészeti igazgató, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Találatok száma: 3

 

2016.07.01   Megérkeztek a készenléti rendőrök a Balatonhoz

Húsz készenléti rendőr kezdte meg a szolgálatot a Balaton északi partján. Balatonfüred mellett Balatonalmádiban és Tapolcán is vigyáznak majd a közbiztonságra, a nagyobb közlekedési csomópontoknál motoros szolgálatot is ellátnak. A népszerű turisztikai helyszíneken mindenütt meghatározó a biztonság, amelynek fenntartása továbbra is kemény feladat a rendőrség számára.

 

2016.05.19   Több rendőr lesz nyáron a Balatonnál

Ismét jelentős számú egyenruhás érkezik a nyári szezonban a készenléti rendőrségtől, de lesznek kerékpáros és lovas rendőrök is a Balatonnál. Dr. Halmosi Zsolt, országos rendőrfőkapitány-helyettes Tihanyban elmondta, ma a Balaton biztonságos üdülőhely, de a nemzetközi terrorizmus miatt fontos, hogy a felderítő tevékenységüket fokozzák a hatóságok. A Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság Zalakarostól a Dunántúlt átszelve egészen a Velencei-tó keleti csúcsáig tevékenykedik, összehangolt munkájukat az idén Veszprémből irányítják.

 

2011.12.02   Kiegyensúlyozott közbiztonság

A polgárőröknek is köszönhető, hogy Veszprém megyében jó a közbiztonsági helyzet, -ezt mondta dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, a Balatonfüreden megtartott évértékelőn. Az ünnepségen a rendőrség is magas szinten képviseltette magát, Anda György megyei közbiztonsági igazgató méltatta a közös munkát. Jövőre jóval több pénzből gazdálkodhat a megyei Polgárőr Szövetség és egy év múlva új egyenruhát is kapnak az önkéntesek.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT