MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kovács Judit vezető, Városi Bölcsőde, Balatonfüred

Találatok száma: 6

 

2015.06.03   25 éves füredi intézmények

1989. szeptemberében nyitotta meg kapuit a Városi Bölcsőde és a III. számú Óvoda, ami jelenleg a Tündért Óvoda nevet viseli. Most ünnepelték fennállásuk 25. évfordulóját, hiszen negyed évszázaddal ezelőtt, ilyenkor júniusban zárták be először nyári szünet miatt az intézményeket. A családias ünnepségen jelen voltak a füredi intézményvezetők is, a gyerekek műsorral készültek a születésnapra.

 

2014.12.01   Ünnepi készülődés a Városi Bölcsődében

Betlehemet állítottak, gyertyát gyújtottak az adventi koszorún és együtt énekeltek hétfőn a Városi Bölcsődében. Az intézmény vezetője szerint fontos, hogy a bölcsőde erősítse az ünnepi várakozás fontosságát a családokban, ennek része az is, hogy kellemes karácsonyi zene fogadja a reggel érkező gyerekeket.

 

2014.04.25   Ünnep a bölcsődében

Jó, ha minden felnőtt tudja, hogy a legfontosabb életkor egy kisgyermek életében a három éves korig tartó kor, amikor nagyjából eldől, hogy milyen felnőtt is lesz belőle.A bölcsőde ezért kiemelten fontos, az ottani körülmények, és az ottani szakemberek megbecsülése, hogy milyen felkészültséggel és milyen törődéssel fordulnak az intézményrendszerbe éppen csak bekerült kicsik felé-hallotuk a bölcsődék napján tartott balatonfüredi ünnepségen.

 

2013.07.26   Családi nap a bölcsődében

Hagyományt szeretnének teremteni a családi napból a Városi Bölcsődében, hiszen az sikeres a gyerekek és a szülők körében is. Az intézmény udvarán különböző programokkal várták a gyerekeket, a felnőttek eközben az ízletes gulyásból kóstolhattak. A családi napot több támogató is segítette, a rendőrség és a tűzoltóság is képviselte magát egy-egy járművel.

 

2013.04.21   Füreden is megünnepelték a bölcsődék napját

1852. április 21-én nyílt meg Pesten az ország első bölcsődéje. Ennek emlékére a Szociális és Munkaügyi Minisztérium 2010-ben hivatalosan is a bölcsődék napjává nyilvánította április 21-ét. Ilyenkor a kisgyermeknevelők munkája kerül a figyelem középpontjába, elismeréseket adnak át és szakmai tanácskozásokat folytatnak. Balatonfüreden idén a Blaha Étteremben ünnepeltek a városi bölcsőde dolgozói.

 

2011.01.11   Új vezető a füredi bölcsőde élén

December 1-től új vezető irányítja a Városi Bölcsődét. Kovács Judit Miskolcról pályázott sikeresen a füredi intézmény élére. Tervei között szerepel többek között a bölcsődei férőhelyek bővítése és alternatív szolgáltatások bevezetése. Füreden a bölcsőde egyelőre ingyenes marad, csupán az étkezésért kell fizetni.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT