MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Bartis Hajnalka

Találatok száma: 4

 

2016.05.31   Utánpótlás képzés a Balatonfüredi Yach Clubban

Néhány napon belül befejeződik az a program amelyet a Balatonfüredi Yach Club a város általános iskoláival közösen hozott létre. A cél a következő versenyző generáció kinevelése, és hosszú távon a nappali tagozatos iskolai rendszerű képzés beindítása a vitorlázó sportban.

 

2015.06.06   Búvár Kund-próbán az általános iskolások

A Teljes körű iskolai egészségfejlesztés című projektben megvalósuló Hétpróba programsorozat egyik helyszíne a balatonfüredi Nemzetközi Vitorlás Telep volt. A hétvégén az általános iskolások különböző ügyességi vízi feladatokban próbálhatták ki magukat és megismerkedhettek a vízirendészet és a vízimentők munkájával is.

 

2013.10.15   Fut a Füred

Nyolc korcsoportban több mint 500 vágtak neki a 1000,1200,1600 és 2400 méteres távnak a Fut a Füred versenyen. Akárcsak az elmúlt években a dobogósok éremmel térhettek haza,de minden célbaért résztvevő emblémázott pólót kapott.

 

2012.03.17   Rajzpályázat 1848-ról

Óvodások és általános iskolások részére hirdetett rajzpályázatot a Kisfaludy Színház és az önkormányzat, amelyben olyan pályaműveket vártak, melyek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc egy-egy jelenetét ábrázolják. A zsűrinek több száz alkotásból kellett kiválasztani a legjobbakat, végül ezeket díjazták szombaton. Oklevelet, fagyi bérletet és könyveket vihettek haza a gyerekek, sőt a legtöbben bérletet kaptak a Kisfaludy Színház most induló sorozatára is.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT