MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dalosné Nagy Ibolya, NABE, Balatonarács

Találatok száma: 3

 

2016.09.18   Reformkori ételek versenye

Harmadik alkalommal rendeztek főzőversenyt a Romantikus Reformkor rendezvény keretében, a főszervezést ezúttal is a Nők a Balatonért Egyesület arácsi csoportja vállalta magára. Évről-évre egyre több és egyre változatosabb étel kerül az asztalra, értékelte röviden a zsűri az idei tapasztalatokat. Levelesek, főtételek és desszertek szálltak versenybe a fődíjért, egy borgátai wellness hétvégéért. Számos egyéb díjat is kiosztottak, a környékbeli éttermek ajánlottak fel utalványokat.

 

2015.09.19   Jubiláló fesztivál: Romantikus Reformkor

Minden évben megújul a Romantikus Reformkor fesztivál programja. Idén Mága Zoltán és zenekarának koncertjével nyitott a rendezvény és főúri magyar családok, a Batthyány és Teleki család leszármazottjai voltak a vendégek. Megrendezték a reformkori főzőversenyt is, ahol a különdíjat a hortobágyi húsos palacsinta nyerte el.

 

2012.03.25   Jubileumi Víz napi Balcsi-party

Immár 5. alkalommal rendezte meg a NABE a Víz napi Balcsi-partyt, melynek keretében 22 település lakóit várták vidám családi programmal a helyi szervezetek azonos időpontban. Vasárnap délután 3-kor a füredi parton is sokan gyűltek össze. Volt balatoni óriás társasjáték, vízfelismerő verseny és bárki megmérhette öko-lábnyomát is.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT