MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Csizmadia Aliz

Találatok száma: 5

 

2009.07.24   184. Anna-bál: koszorúzás és szívhalászat

Eddig nem látott sokadalom vett részt a 184. Füredi Anna-bálon. Az ország minden pontjáról érkeztek vendégek, de nagyon sok volt a füredi, az első bálozó is. Debrecen, mint az Anna-bál díszvendége virágkompozíciókkal és vendégművészekkel képviseltette magát.

 

2009.07.25   A 184. Anna-bál

 

2009.07.13   Újra Anna-bál

Több újdonsággal is szolgál az idei Anna-bál. Ebben az évben mivel a vendég Debrecen az ország második legnagyobb városából zenekarok, táncosok, művészek, kézművesek mutatkoznak be 25-én a bál napján és a báli hétvégén. Ebben az évben 15 szép lány közül lehet majd választani. A bál eseményeit fél hattól közvetíti a Duna Televízió és a Kisfaludy színpadnál, élő közvetítésekkel, táncműsorral és utcabállal várják majd az érdeklődőket.

 

2008.08.06   Beszélgetés Csizmadia Aliz bálkirálynővel

A film további két részét még mai adásunkban láthatják majd. De mindenek előtt kanyarodjunk vissza kicsit az időben, egészen a július 26-ai Anna-bálhoz. Múlt heti adásunkban megígértük Önöknek,hogy egy hosszabb interjút láthatnak a bálkirálynővel. Következik most Csizmadia Aliz, ezúttal smink nélkül egyszerű ruhában.

 

2008.07.26   183. Anna-bál

Ebben az évben nem lehetett panasz az Anna-bálra. Kellemes környezetben, elegáns nyáresti bálon vehettek részt a vendégek. Az Anna-bál szépe pedig az egybehangzó vélemények szerint, megérdemelten lett a füredi Csizmadia Aliz, akivel jövő héten láthatnak majd egy hosszabb interjút.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT