MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Somogyi Réka

Találatok száma: 3

 

2017.02.07   Képírás Somogyi Rékától selyemre, ruhára, könyvbe

Somogyi Réka húsz éve valójában naplót fest, és mint az élet, ezek a képek is kiléptek a keretükből, és ma már rávetülnek ruhákra, kendőkre, és megjelennek könyvekben. Az új ruhákkal együtt harmadik könyvét hozta most el Füredre a szerző, akivel a könyvtárban Gaál Antal beszélgetett. A Piroska nem tér le az útról című könyv gyónással felérő fényzuhany írta róla egy kritikusa.

 

2014.04.23   Az életemet festem - találkozás Somogyi Rékával

Somogyi Réka lassan húsz éve festi selyemre az életét. Kezdetben igazi mesevilág jelent meg a képein, ma már jelen vannak a hétköznapjaink darabjai is, de csak a részletekben. A kép egésze izgalmas utazásra hívja a nézőket.

 

2012.06.12   Somogyi Réka kiállítása

Egy fiatal selyemfestő Somogyi Réka képeiből nyílt kiállítás a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban. A képeknek nem csak a technikája hanem a mondanivalója is különleges, a művész ugyanis naplót fest, vagyis saját gondolatait és megtörtént eseményeket visz selyemre.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT