MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Szigethi Csaba igazgató, Szent Benedek Gimnázium-Szakképző Iskola és Kollégium Balatonfüredi Széchényi Ferenc Tagintézménye

Találatok száma: 8

 

2014.06.18   Azonnali elhelyezkedést biztosít a TLC

A frissen végzett hegesztő osztály a bizonyítvány átvétele után rögtön munkába állhat a füredi TLC-ben.

 

2014.02.08   A Szent Benedek iskola szalagavatóján

A kék színű szalaggal egy jelet kaptak a végzős diákok, annak a jelét, hogy teljesítettek egy fontos feladatot, mondta Hardi Titusz, az intézmény főigazgatója a pénteki szalagavató bálon. Közel száz diák vesz búcsút az iskolától, közülük 72-en érettségire készülnek.

 

2013.12.06   Nyílt nap a Szent Benedek iskolában

Rendhagyó nyílt napot tartott a Szent Benedek Gimnázium Balatonfüredi Széchényi Ferenc Tagintézménye. Az iskolát kereső diákok és szüleik útvonaltervvel a kezükben ismerhették meg a szakismereti tárgyakat, bejárva az épületeket. A kalauzolásukban tanárok, diákok, sőt még a Mikulás is segített.

 

2013.09.02   Tanévkezdés a középiskolákban

Az új köznevelési törvény az első, az ötödik és a kilencedik évfolyamok számára ír elő új kerettantervet. Ez megnövekedett óraszámot, nagyobb terhet jelent a gyerekeknek. Főleg a kilencedikeseknek van nehéz dolguk, hiszen az általános iskola után egyébként sem könnyű az átállás. A két füredi középiskolában összesen 219-en iratkoztak be a kilencedik évfolyamokra.

 

2013.04.16   Holocaust emléknap

1944-ben április 16-án kezdték meg Kárpátalján a magyarországi zsidók gettókba tömörítését, majd deportálását. 2001 óta ezen a napon emlékezünk a holokauszt magyar áldozataira. Balatonfüreden ebben az évben az Arácsi Népházban tartottak megemlékezést középiskolás diákok és tanáraik közreműködésével.

 

2013.02.01   A Szent Benedek Gimnázium szalagavatóján

Öt osztály több mint száz tanulójára került fel a kék színű szalag pénteken, a Szent Benedek Gimnázium Balatonfüredi Széchényi Ferenc Tagintézménye hagyományos bálján. A középiskolai évek végét jelképező kék szalagot Hardi Titusz főigazgató áldotta meg.

 

2012.09.20   Szent Benedek mezei futóverseny

Öt korcsoport számára rendeztek mezei futó versenyt a füredi Kiserdőben.A Széchényis szakképzősök új névadójuk tiszteletére, Szt. Benedek elnevezéssel indították útjára a rendezvényt.

 

2012.07.25   Ősszel induló képzések a füredi szakképző iskolában

Borász, hegesztő, parképítő- és fenntartó technikus képzéseket indít ősszel a füredi szakképző iskola. Az egyházi fenntartásba került intézményben esti és nappali képzésekre is lehet jelentkezni. Előbbinél 18-65 év között, utóbbinál 18-22 év között várják a jelentkezőket. Az OKJ-s bizonyítványt két év alatt lehet megszerezni, a képzés alatt diákigazolványt is kapnak a tanulók.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT