MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Jamrik Péter elnök, Balatoni Közbiztonsági Testület

Találatok száma: 4

 

2016.05.20   Brüsszel is támogatja a balatoni körvasutat

Elfogadta az Európai Bizottság a villamos balatoni körvasút tervét, így minden akadály elhárult az észak-balatoni vasútvonal villamosítása elől, - ezt jelentette be Dányi Gábor európai uniós projektekért felelős helyettes-államtitkár a Balaton Fejlesztési Tanács legutóbbi ülésén. A bizottság úgy látta a rendszert egyben kell fejleszteni, tehát a dél-balatoni vasúti fejlesztésnek is csak úgy van értelme, ha a felsővezeték teljes mértékben kiépül a tó körül. A tanács ülésén emellett szó volt arról, hogy az idei turisztikai szezonban várhatóan még több vendég érkezik a Balatonra, amely Európa egyik legbiztonságosabb turistacélpontja.

 

2015.02.19   A Balaton Fejlesztési Tanács ülésezett Siófokon

A tavalyinál kevesebb pénzből gazdálkodhat ebben az évben a Balaton Fejlesztési Tanács. A tagok összesen 70 millió forint felhasználásról döntöttek a legutóbbi siófoki ülésen. Ebből a pénzből tudnak rendezvényeket támogatni, valamint segíteni a balatoni közbiztonság fenntartását. Dr. Bóka István elnök szerint nehéz év lesz 2015, fegyelmezett gazdálkodásra van szükség.

 

2009.12.11   Átadták a Balaton Régió Közbiztonságáért díjakat

A Balaton Fejlesztési Tanács legutóbbi rendhagyó ülésén adták át a Balaton Régió Közbiztonságáért 2009 elnevezésű elismeréseket. A díjazottak egyike volt Szabó Kornél, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság nyomozója, aki az elmúlt idegenforgalmi szezonban a Balaton északi partján több szervezett vagyonellenes bűncselekmény felderítésében is kulcsszerepet játszott.

 

0000.00.00   Négy megye összefogása a közbiztonságért

Somogy, Zala, Veszprém és Fejér megye, valamint az Önkormányzati Minisztérium írta alá azt a megállapodást, amely 25 millió forintos plusz forrást juttat közbiztonsági feladatokra a nyári szezonban. Az idén is érkezik megerősítő erő a Balatonhoz és jönnek a német rendőrök is.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT